=Zumba Jumpy Bumpy Bodyshape BBB Fatburning Step

WELKOM ...

 

In sportcentrum Ter Kommen bent u steeds welkom om te komen sporten zonder verplichtingen. Onze groepslessen staan open voor iedereen die meer wil bewegen, om zo gezonder, vitaler en actiever te leven. Samen de conditie verbeteren, de spieren verstevigen en het lichaam soepel te houden. Het hele jaar door, ook tijdens schoolvakanties.


Onder begeleiding van onze sportlesgevers en erkende "STRONG" en "ZUMBA" instructors kan u kiezen uit een gevarieerd en vernieuwend aanbod. Met de voordelige beurtenkaarten kan u bovendien deelnemen wanneer u dat wenst. Met de fraaie spiegelzaal (nieuwe sportparketvloer, spiegelwand, geluidsinstallatie, ventilatie en airco, ...), de nieuwe douche-voorzieningen (kleedkamer 7) en het rustige c@fe.com is alles aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Ook op Facebook kan je FITCLUB Hoeselt vinden. Of maak je vriend van MOVE Hoeselt en blijf op de hoogte over SPORT in Hoeselt. Check ook ons kanaal op YouTube ... Fitclub Hoeselt is als erkende sportclub aangesloten bij www.fitness.be  

 

#SPORTERSBELEVENMEER

 

Fitclub Hoeselt